Srdjan Timarov: Protesti nastali usled uskraćivanja kiseonika, a ne bismo baš da se pogušimo

Izvor: Beta, 09.Feb.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srdjan Timarov: Protesti nastali usled uskraćivanja kiseonika, a ne bismo baš da se pogušimo

Glumac Srdjan Timarov naveo je da je podržao proteste "Jedan od pet miliona" jer je to što su njegove kolege bile na meti zbog svojih stavova bio dovoljan razlog da se sa njima solidariše."Treba da znaju da nisu sami, da svako od nas sutra može da se nadje u tome, a mi ne želimo da živimo u takvoj sredini i da dišemo takav vazduh. Ima nas dosta, nismo blesavi da ne vidimo šta se dešava i tu smo za sve nas. To je moj stav a utoliko je i stav da podržavam proteste. Protesti su jasni, dolaze usled uskraćivanja kiseonika pa ne bismo baš da se pogušimo", rekao je Timarov za "Danas".On je naveo i da je najveći uspeh ovog sistema taj što se pobuna nije desila mnogo ranije."Ljudi su bili anestezirani i mislili su da ne mogu baš ništa. To je najveći uspeh ovog sistema" ocenio je on.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srđan Timarov: Nismo blesavi da ne vidimo šta se dešava

Izvor: Danas, 10.Feb.2019, 09:55

Razlozi zbog kojih sam se potpisao i podržao građanske proteste su više nego očigledni - kaže za Danas glumac Srđan Timarov. Članak Srđan Timarov: Nismo blesavi da ne vidimo šta se dešava se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.