Sertić: Uz dobar menadžment dug vek Železare

Izvor: Politika, 17.Feb.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Uz dobar menadžment dug vek Železare

BEOGRAD – Uz dobru volju i dobar menadžment može se obezbediti dug vek za Železaru „Smederevo”, rekao je večeras ministar privrede Željko Sertić.

Sertić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao i da se u pregovorima o prodaji Železare u Smederevu rukovodilo državnim interesima i da radnici imaju svoj posao.

„Nisu nas u tome svi pratili pa smo imali optužbe da je premijer Aleksandar Vučić uzeo novac za Železaru, što je današnjim ishodom demantovano”, naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je Sertić.

Sertić je rekao i da će u narednih dan ili dva biti pripremljeni sve elementi ugovora za plan B, koji podrazumeva profesionalni menadžmet za Železaru i naglasio da postoji velika razlika u ugovorima za vlasništvo i menadžnment.

„Ubećeni smo da sa dobrim menadžmentom i sa dobrom voljom možemo da obezbedimo dug vek za Železaru”, istakao je ministar i naglasio da su pregovori sa „Esmarkom”, čiji uslovi za prodaju Železare nisu prihvaćeni, bili veoma teški.

Sertić je dodao da su sve vreme pregovori kordinisani sa MMF-om i EU, kao i da je Vlada u svakodnevnom kontaktu sa tim institucijama.

„Njima je prihvatljiv plan B” istakao je Sertić dodajući da će se tim planom obezbediti dug život Železare, kao i da je jedina obaveza da više nema subvencija.

Tanjug

objavljeno: 17.02.2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sertić: Uz dobar menadžment dug vek Železare

Izvor: Blic, 17.Feb.2015

Uz dobru volju i dobar menadžment može se obezbediti dug vek za Železaru "Smederevo", rekao je večeras ministar privrede Željko Sertić...Sertić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao i da se u pregovorima o prodaji Železare u Smederevu rukovodilo državnim interesima i da radnici imaju svoj posao..."Nisu...

Nastavak na Blic...

Sertić: Uz dobar menadžment dug vek Železare

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Feb.2015, 10:39

BEOGRAD - Sertić je rekao i da se u pregovorima o prodaji Železare u Smederevu rukovodilo državnim interesima i da radnici imaju svoj posao.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.