Izvor: Politika, 23.Jan.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo sat sunca za stanovnike Sankt Peterburga u decembru

SANKT PETERBURG – Prošlog decembra, stanovnici Sankt Peterburga su imali prilike da vide sunce svega jedan sat u toku celog meseca, saopštila je danas lokalna meteorološka služba, prenose ruski mediji.

„Sunce je sijalo ukupno jedan sat tokom celog meseca decembra 2014. Sijalo je od 15 do 20 minuta 2, 10. i 24. decembra, što je ukupno sat vremena”, izjavio je Aleksandar Kolesov iz Meteorološkog centra u Sankt Peterburgu.

Ovo je najmanji sunčani vremenski period u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << jednom mesecu koji je zabeležen od 2008. u ovom ruskom gradu.

Bivšu carsku metropolu je pak u januaru sunce nešto više grejalo: od početka meseca, već je sijalo 13 sati, rekao je Kolesov. 

Tanjug

objavljeno: 23.01.2015.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Samo sat sunca u Sankt Peterburgu u decembru

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2015

Prošlog decembra, stanovnici Sankt Peterburga su imali prilike da vide sunce svega jedan sat u toku celog meseca, saopštila je danas lokalna meteorološka služba, prenose ruski mediji..."Sunce je sijalo ukupno jedan sat tokom celog meseca decembra 2014. Sijalo je od 15 do 20 minuta 2, 10. i 24. decembra,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.