Rusija mora da poštuje NATO, ali i mi moramo da poštujemo Rusiju

Izvor: VOA, 10.Dec.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rusija mora da poštuje NATO, ali i mi moramo da poštujemo Rusiju"

General Vesli Klark, bivši glavnokomandujući NATO snaga u Evropi smatra da su Kina i Rusija glavni bezbednosni izazovi za severnoatlantsku alijansu. Prema njemu, jedna od glavnih bezbednosnih promena, od kada je bio na čelu NATO-a, 1990-tih jeste povratak Rusije na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Vesli Klark za Glas Amerike: Kina i Rusija glavni izazovi za NATO

Izvor: VOA, 10.Dec.2019

General Vesli Klark, bivši glavnokomandujući NATO snaga u Evropi smatra da su Kina i Rusija glavni bezbednosni izazovi za zapadnu odbrambenu alijansu. Prema njemu, jedna od glavnih bezbednosnih promena od kada je bio na čelu NATO-a 1990-tih jeste povratak Rusije na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza. "Te...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.