Redakcija Politike traži da se ne usvoji ostavka Smajlović

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redakcija Politike traži da se ne usvoji ostavka Smajlović

Redakcija lista Politika obratila se Skupštini "Politike PNM" sa zahtevom da ne prihvati ostavku glavne i odgovorne urednice Ljiljane Smajlović i razmotri razloge koji su je primorali na ovaj čin.

"Ljiljana Smajlović nije prvi glavni urednik Politike koji ima problema sa menadžmentom i zbog toga zahtevamo od Skupštine da utvrdi odgovornost menadžmenta, odnosno direktora preduzeća, Mire Glišić Simić i Nine Samardžić", naglašava se u zahtevu redakcije Politike, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je usvojen na sastanku održanom u utorak.

Kako se navodi u saopštenju, novinari i zaposleni u listu traže da sednici Skupštine prisustvuju predstavnici redakcije i izražavaju zabrinutost za dalju sudbinu Politike "zbog nerazjašnjenih vlasničkih odnosa, kao i odnosa države, jednog od suvlasnika, prema kući Politika".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Redakcija Politike "ne dâ" Ljiljanu Smajlović

Izvor: B92, 05.Jul.2016

Beograd -- Članovi redakcije lista Politika zahtevaju od Skupštine “Politika PNM“ da ne prijvati ostavku glavne i odgovorne urednice Ljiljane Smajlović...Kako se navodi na sajtu politika.rs, Smajlovićeva nije prvi glavni urednik koja ima problema sa menadžmentom i zbog toga je zatraženo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.