Rafali na Karaburmi

Izvor: Politika, 07.Maj.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafali na Karaburmi

Prvo je u stanu u ovom beogradskom naselju pronađen izrešetan Bruno T. a dve noći kasnije ranjen je Uroš Đ., koji ima dosije u vezi sa trgovinom narkoticima

Rezultati analiza i veštačenja tragova nađenih na mestu ubistva Bruna T. (27) trebalo bi da budu gotovi u toku današnjeg dana, kažu u MUP-u Srbije. Inspektori bi na osnovu toga trebalo da „sklope kockice” o ovom događaju i imaju konkretne informacije o motivu i počiniocu ovog zločina, koji se dogodio pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << dana u stanu u Srnetičkoj ulici broj 31, u beogradskom naseljuKaraburma.

U proteklih nekoliko dana policija je saslušala i nekoliko osoba za koje se verovalo da imaju informacija o ovom događaju. Jedna od ispitanih osoba zadržana je u policijskom pritvoru.

– Čekamo rezultate analiza, posle čega ćemo moći da objavimo više informacija – kažu u policiji.

Inspektori koji rade na rasvetljavanju ovog događaja pregledali su i zapis sa video-kamera, koji im nije pomogao u otkrivanju počinioca ubistva. Prema nezvaničnim saznanjima, Bruna T. je najverovatnije ubio neko iz njegovog neposrednog okruženja.

Podsetimo, telo Bruna T. nađeno je u subotu sa više prostrelnih rana. Ubijeni, kako saznajemo, nema dosije u policiji. Kako su mediji objavili, reč je o sinu uglednog beogradskog urologa.

Uporedo sa ovim događajem, policija radi na rasvetljavanju napada i ranjavanju Uroša Đ, koje se dogodilo juče, sat posle ponoći nedaleko od mesta na kojem je ubijen Bruno T. Dvojica, za sada, nepoznatih napadača ranila su, sa nekoliko hitaca iz pištolja ovog dvadesetpetogodišnjaka, ispred zgrade u kojoj stanuje u Ulici Patrisa Lumumbe br. 37, rečeno je u MUP-u Srbije. Povređeni mladić, kako saznajemo, nije životno ugrožen. Motiv napada na Uroša Đ. još nije poznat. Nezvanično, njegovo ime zavedeno je u krivičnoj evidenciji policije u vezi sa trgovinom narkoticima i raznim drugim krivičnim delima. U tom pravcu ići će i policijska istraga ovog događaja.

Prema informacijama iz MUP-a Srbije, dva nepoznata napadača su oko jedan sat prišla vozilu „mercedes” u kojem je ispred svoje zgrade sedeo Uroš Đ. Jedan od njih je prišao automobilu, otvorio vrata sa vozačeve strane i pucao u Uroša Đ. Nakon toga su napadači pobegli.

Ranjeni mladić je, prema rečima stanovnika zgrade ispred koje se napad dogodio, zvao u pomoć i pokušao da se domogne ulaza u zgradu gde je pao i polomio staklo. Policija i Hitna pomoć su brzo stigli na mesto događaja.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da je oko 1.25 časova javljeno da je u Ulici Patrisa Lumumbe 37 jedna osoba povređena pištoljem, ali da je lekarima po dolasku na lice mesta rečeno da je ona već odvezena privatnim automobilom.

Kako saznajemo, inspektori su razgovarali juče sa povređenim mladićem, ali on, kako nam je rečeno, nije voljan za saradnju.

D. Vukosavljević

objavljeno: 08.05.2013

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Ubica se predao policiji kad mu je uhapšen otac

Izvor: Blic, 08.Maj.2013, 21:45

Beogradska policija uhapsila je juče Nikolu Stanojevića (21) zbog sumnje da je u četvrtak uveče sa osam hitaca iz pištolja ubio Bruna Toševskog (27) u njegovom stanu u Srnetičkoj 31 na Karaburmi. Žrtva: Bruno Toševski..Osumnjičeni je posle ubistva sina poznatog beogradskog urologa pobegao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.