Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021, 12:44

Protest lekara ispred kosovskog Tužilaštva: Zaustavite lov na bele mantile

Radnici Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica i drugih zdravstvenih ustanova na severu Kosova uputili su protestno pismo kosovskom Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici zbog privođenja i saslušanja njihovih kolega „zbog borbe da spasavaju živote“, ali i „upada naoružane policije u naše bolnice i pretnji lekarima i pacijentima, pretresa i popisa lekova“. Lečenje pacijenata i prevencija zaraze nisu kriminalne radnje, poručili su oni Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Protest zdravstvenih radnika na severu Kosova zbog privođenja kolega

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

Radnici Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica i drugih zdravstvenih ustanova na severu Kosova predali su danas protestno pismo kosovskom Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici zbog privođenja i saslušanja njihovih kolega ali i zbog "upada naoružane policije u bolnice i pretnji lekarima i pacijentima,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.