Potvrđen nastavak serije „Bekstvo iz zatvora“

Izvor: Politika, 06.Avg.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen nastavak serije „Bekstvo iz zatvora“

Nagađanjima je došao kraj. Televizija Foks odlučila je da obraduje obožavaoce nekada veoma popularne serije „Bekstvo iz zatvora“ informacijom da sledi nastavak priče o zatvorenicima Linkolnu  Barouzu i Majklu Skofildu.

Pregovori sa Dominikom Perselom i Ventvortom Milerom su urodili plodom, pa ćemo u novih deset epizoda gledati njihove nove avanture. To nije sve – najavljuju se i specijalni gosti, likovi koje smo voleli tokom prve četiri sezone. Za sada se potencijalni učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << drže u tajnosti.

Priča će početi nekoliko godina pošto su Majkl i Linkoln rekli „zbogom“ televizijskoj publici ove veoma popularne Foksove serije. To može da znači samo jedno – Majkl Skofild nije mrtav! U oproštajnom televizijskom filmu „Prison Break: The final break” Majkl je stradao dok je spasavao Saru iz ženskog zatvora.

Bar je tako prikazano. Ali sada se najavljuje briljantan zaokret u priči koje će objasniti kako je Majkl preživeo i šta je radio tokom prethodnih godina.

Otkako je serija završena, glumačka ekipa dobila je nove poslove. Sara Vejn Kalis imala je zapaženu ulogu u popularnoj priči o zombijima – „Okružen mrtvima“. Robert Neper nije imao sreće sa serijom „Kult“ u kojoj je tumačio glavnu ulogu. Posle ukidanja posle prve emitovane sezone, Neper je bio je specijalni gost u serijama „Havaji 5-0“, „Strela“, „Munja“. Trenutno, Dominika Persela i Ventvorta Milera gledamo u popularnoj priči o strip-junaku „Munji“.

„Bekstvo iz zatvora“ emitovao se četiri sezone – od 2005. do 2009. godine, koje su televiziji Foks donele veliku gledanost i uspeh koji nije viđen još od 1998. godine kada su emitovane Melrouz Plejs i Ali Mekbil. Zanimljiva činjenica je da se serija zaista snimala u zatvoru.

Nastavak serije planiran je za sledeću godinu.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.