Poslanici Skupštine Srbije nastavili rad

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici Skupštine Srbije nastavili rad

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu u pojedinostima o predlozima zakona o trgovini i o robnim berzama, kao i o izmenama Zakona o elektronskoj trgovini.

Na zakone je podneto ukupno 110 amandmana, a Vlada je prihvatila tri amandmana na Predlog zakona o trgovini i jedan amandman na izmene Zakona o elektronskoj trgovini.

Na početku današnje rasprave poslanici su uglavnom pozivali istražne organe da ispitaju poslovanja ministara iz prethodnih vlada, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao i pojedinih lidera opozicije, raspravljalo se o načinu rada RTS-a i televizije N1 i o radu pravosuđa.

Poslanici Srpske radikalne stranke ponovili su niz optužbi na račun ministra trgovine Rasima Ljajića i ponovili pitanje zašto on nije u Skupštini da brani zakone iz svoje oblasti.

Kako je rečeno u načelnoj raspravi, predlozima zakona dodatno se reguliše oblast elektronske trgovine, definiše se pojam elektronske prodavnice i elektronske platforme, posebno se reguliše isticanje cena u e-trgovini, a uvedene su i posebne mere za suzbijanje sive ekonomije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.