Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za „Egzit”

Izvor: Politika, 09.Apr.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za „Egzit”

BEOGRAD - Prodaja pretprodajnih jednodnevnih ulaznica za „Egzit” festival koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu počela je danas, saopštili su organizatori ovog festivala.

Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3.290 dinara, dok cena ulaznice za subotu iznosi 3.490 dinara.

Četvorodnevne ulaznice za „Egzit” festival dostupne su po promotivnoj ceni od 6.990 din, sa 36 posto popusta od osnovne cene koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << će iznositi 10.990 dinara, a u prodaji su i ulaznice za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5.490 dinara.

Kako se još navodi u saopštenju danas se otvara novo prodajno mesto „Egzit” festivala u „Ušće” šoping centru u Beogradu, gde će ulaznice moći da se kupe do samog početka festivala.

Radno vreme prodajnog mesta je svakog dana od 10 do 21 sat, a posetioce ovde u narednom periodu očekuju i brojna iznenađenja i zanimljivi događaji, a danas kreće i prodaja ulaznica za festival u knjižari „Bulevar Books” u Novom Sadu.

Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice dostupne su i u prodavnici „Giks tiks” u Pariskom magazinu u Novom Sadu i onlajn, preko sajta www.gigstix.com, a od petka, 13. aprila moći će da se kupe i u filijalama Erste banke širom Srbije.

Velika promotivna akcija „Egzit” festivala „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” traje još svega nedelju dana, do nedelje, 15. aprila. Na svaki paket od četiri kupljene ulaznice, „Egzit” petu poklanja besplatno, uz smeštaj u „Egzit vilidžu” za sve ušesnike akcije, dodaje se u saopštenju.

Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posetioci „Egzit” festivala, dok su četvorodnevne ulaznice za festival dostupne po promotivnoj ceni od 6.990 dinara.

Nastup na ovogodišnjem „Egzit” festivalu do sad su potvrdili „Guns N' Roses”, „Duran Duran”, „New Order”, „Plan B”, „Gošip”, „Wolfmother”, „Little Dragon”, „Buraka Som Sistema”, „Sneaky Sound System”, „When Saints Go Machine”, „Teengirl Fantasy Live”, „Lone”, „Pariah”, „The Chain”, dok će na Dens areni nastupiti Avicii, Ricci Hotin, Loran Garnije LBS, Miss Kitin i mnogi drugi.

Tanjug

objavljeno: 09.04.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za "Exit"

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012

Izvor: bizlife.rs  Prodaja pretprodajnih jednodnevnih ulaznica za "Exit", koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, počela je danas, saopštili su organizatori ovog festivala.. Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3.290 dinara,...

Nastavak na TvojPortal.com...

U prodaji dnevne ulaznice za "Egzit" po ceni od 3.290 dinara

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 00:50

Pretprodaja jednodnevnih ulaznica za "Egzit" festival koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi počela je danas. ..Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3.290 dinara, dok cena ulaznice za subotu iznosi 3.490 dinara...Četvorodnevne ulaznice za Egzit...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.