Ovo su stavke koje su presudne na prvom sastanku

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su stavke koje su presudne na prvom sastanku

Naučnici su zaključili da na prvom sastanku najviše odbija neprijatan miris tela i neprijatan zadah druge osobe. Čak 38 odsto ispitanika je odgovorilo da im uz to veoma smeta i - psovanje potencijalnog partnera.

Kada se spremate za prvi sastanak, sigurno razmišljate šta da obučete, kako da namestite frizuru i koje fizičke atribute da istaknete.

Međutim, studija koju je sproveo tim američkih naučnika, pokazala je da su neke druge stvari važnije.

"Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se previše fokusiraju na spoljašnji izgled, kakvu frizuru da naprave ili šta da obuku, pa zaboravljaju da su higijena, pristojnost i iskrenost mnogo važniji", kaže psiholog Dona Doson, vođa istraživanja.

"Zato, ako želite da na nekog ostavite utisak, bolje poradite na čistoći", savetuje ona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.