Obustava saobraćaja na Somborskom bulevaru u subotu

Izvor: Megafon.co, 21.Jun.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja na Somborskom bulevaru u subotu

Zbog organizacije manifestacije „Rolerijada – Pantelej 2019“ u subotu, 22. juna, očekuje se potpuna obustava saobraćaja od 16 do 20 sati na delu Somborskog bulevara.
JKP Direkcija za javni prevoz Grada Niša Zbog održavanja Rolerijade saobraćaj će biti obustavljen od kružnog toka sa Studeničkom do raskrsnice sa ulicom Despota Đurđa. U navedenom periodu, linija broj 5 javnog prevoza Železnička stanica – Somborska biće skraćena do kružne raskrsnice ulica Somborska – >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Studenička, saopštili su iz Direkcije za javni prevoz u Nišu.
JKP Parking servis Ekipa Službe signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja u petak, 21. juna, planira zamenu sijalica u Donjem Međurovu, kao i zamenu sijalica na teritoriji Gradske opštine Niška Banja, u naselju Prosek.
Obnavljaće se horizontalna signalizacija u ulici Generala Milojka Lešjanina. U planu su i radovi na obeležavanju poprečne saobraćajne signalizacije na Bulevaru 12. februar.
JKP Naissus Iz niškog Vodovoda najavljuju popravku kvarova u sledećim ulicama:
-Ulica Srđana Aleksića br. 12 – voda izbija na ulicu, zbog čega je potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže AC400 biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati.
-Ulica Leskovačka bb – kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja stanovnici na ovoj adresi biće bez vode do 15 sati.
-Ugao Čegarske ulice i Bogdana Popovića – radovi na osposobljavanju deoničnog zatvarača. Bez prekida u vodosnabdevanju na pomenutoj lokaciji.
-Ugao ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića – radovi na osposobljavanju deoničnog zatvarača bez zatvaranja vode.
-Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana – nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini tržnog centra “Lidl“). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa početkom naredne nedelje. Voda će biti puštena nakon potvrde laboratorijske ispravnosti.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Rolerijada u subotu na Panteleju, deo Somborskog bulevara zatvoren

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2019

Takmičenje u vožnji rolera, namenjeno svim generacijama, održaće se u subotu, 22. juna na Panteleju. Zbog toga će deo Somborskog bulevara od kružnog toka kod Studeničke ulice, pa do raskrsnice sa Ulicom despota Đurđa biti zatvoren za saobraćaj od 16 do 20 sati...Takmičari će biti podeljeni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.