Nova stranka: Zaustaviti medijsku harangu protiv Živkovića

Izvor: N1 televizija, 04.Jun.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Zaustaviti medijsku harangu protiv Živkovića

Predsednik Nove stranke Zoran Živković nikada nije počinio nikakav poreski prekršaj niti bilo koje drugo krivično delo. Kompletno njegovo poslovanje iz prethodnih decenija, po nalogu Vučićevog, a i prethodnih režima, više puta je proveravano, saopšteno je iz te stranke.

Nečuvene tabloidne presude i pretnje robijom najgrublje je kršenje osnovnih etičkih i profesionalnih normi koje propisuje Kodeks novinara Srbije. To je slika Srbije kakvu njen samozvani spasitelj želi. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbija u kojoj institucije ne postoje, a politički protivnici se blate, hapse i tamniče u montiranim tabloidnim procesima.

Navodi o nekakvoj poreskoj utaji koju je počinio Živković rezultat su ili greške neukih ljudi u državnoj administraciji ili naručenog političkog pritiska, kaže se u saopštenju.

Nova stranka poziva nadležne državne organe da časno i profesionalno istraže, utvrde i objave sve činjenice u vezi sa ranijim poslovanjem predsednika Nove stranke i jednom za svagda stave tačku na ovu medijski kreiranu harangu, zaključeno je u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.