Nina Dobrev bez povratka u „Vampirske dnevnike”

Izvor: Politika, 27.Sep.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Dobrev bez povratka u „Vampirske dnevnike”

Otkako je Nina Dobrev u aprilu najavila odlazak iz popularne tinejdžerske horor serije „Vampirski dnevnici”, armija obožavalaca pisala je peticije da se vrati. Pošto je odluka o odlasku bila njena, peticije nisu imale uspeha. Publika i Nina oprostili su se od uloge Elene Gilbert u poslednjoj epizodi šeste sezone. Pred početak sedme, Nina Dobrev izjavila je da jedva čeka da vidi kako će se serija razvijati bez nje.

- Gledaću seriju i radujem se novim epizodama. Veoma sam uzbuđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zbog svojih kolega koji su mi za šest godina snimanja poslati dobri prijatelji – rekla je Nina.

Iako se ranije spekulisalo da bi mogla da gostuje u nekoj od predstojećih epizoda, Nina je to demantovala.

- Poglavlje Elene Gilbert je završeno i ja sam nastavila dalje – izjavila je Nina.

Ranije, ona je izjavila da je u seriju ušla kao devojčica, a da iz nje izlazi kao žena i da ju je druženje sa ekipom serije bilo jedno od najlepših iskustava u životu.

Tokom snimanja serije, bila je u vezi sa kolegom Ijanom Somerhalderom, sa kojim je raskinula sredinom 2013. godine. Sada je u srećnoj vezi sa glumcem Ostinom Stovelom.

Posle „Vampirskih dnevnika”, Nina je odlučila da se odmori i krstari svetom. U oktobru je očekuje premijera horor komedije „The Final Girls”.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.