Kad bakica pobesni  i uhvati bejzbol palicu

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Maj.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad bakica pobesni i uhvati bejzbol palicu

U današnje digitalno vreme, svi nešto jurimo, i skoro svaki dan se stiče utisak da dan nije dovoljno dugačak. U saobraćaju to može da pravi problem, jer recimo, možemo nesmotreno da napravimo glupost zbog nepažnje koja će nas koštati, ali bukvalno koštati.
Na snimku ispod, može videti Prius koji na parkingu čeka automobil da se isparkira, kako bi na njegovo mesto došao pomenuti automobil. U trenutku, kada se isparkiravao automobil, na njegovo mesto je uleteo drugi automobil, što je iziritiralo bakicu iz Prijusa koja je čekala svoju priliku da se uparkira. Onako nervozna, bakica vadi palicu iz Prijusa i razbija šoferku bahatom vozaču koji je na foru zauzeo njeno parking mesto.
Kako god video je interesantan, ali po svemu sudeći montiran je, jer bakica deluje pomalo nerealno, i dosta snažno u poređenju na način hodanja. Pogledajte.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.