Jubilej predstave Dobrodošli u Srbiju – 10 godina!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilej predstave Dobrodošli u Srbiju – 10 godina!

Predstava Dobrodošli u Srbiju Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, jeste jedna od hit predstava našeg pozorišta za koju interesovanje publike ne prestaje.

Dragan Jovanović je čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu.

Kao vlasnik agencije, Jovanović vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju. Do sada smo imali preko 82 600 zadovoljnih putnika u publici.

Foto: Promo

Predstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je odigrana 314 puta na našoj sceni i gostovanjima, a posećenost joj je 95%.

Za ulogu u ovoj predstavi, Draganu Jovanoviću je dodeljena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2007.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.