„Istražitelji” se završavaju TV filmom

Izvor: Politika, 13.Maj.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Istražitelji” se završavaju TV filmom

Dugovečna Si-Bi-Esova serija „Istražitelji” (CSI) dvočasovnim filmom koji će biti prikazan 27. septembra. Vilijam Petersen koji je u seriji glumio trinaest godina, i Marg Helgenberger koja se sa ekipom pozdravila pre tri godine, biće specijalni gosti.

Za sve ljubitelje ovog serijala koji se emituje petnaest godina, Si-Bi-Es je spremio takozvani spin-of pod imenom „Sajber istražitelji” u kojoj se uz novu vodeću damu – holivudsku glumicu nagrađenom Oskarom Patrišu Arket, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pojaviti i Ted Danson iz ogirinalne ekipe „Istražitelja”. Pre ovog, Si-Bi-Es je emitovao još dva spin-ofa – „Istražitelje iz Majamija” od 2002. do 2012. i „Istražitelje iz Njujorka” od 2014. do  2013.

Uz Foksov „Američki Idol” čija će poslednja sezona biti emitovana početkom sledeće godine, i Si-Bi-Esove „Istražitelje”, televizijski svet izgubiće dve najstarije serije u prajmtajmu posleSimpsovovih koji će doživeti 29. sezonu.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.