Google predstavio svoju konkurenciju iPhonu - Pixel

Izvor: N1 televizija, 04.Okt.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google predstavio svoju konkurenciju iPhonu - Pixel

Američka kompanija Google predstavila je danas svoj novi pametni telefon Pixel - prvi smartfon koji je u potpunosti sama konstruisala i koji je postao direktna konkurencija iPhonu.

Novi uređaj predstavljen je danas u San Francisku i cena osnovnog modela u SAD je 649 dolara, koliko je koštao i osnovni model iPhone7, a može se kupiti i u Australiji, Kanadi, Velikoj Britaniji i Nemačkoj.

Smartfon Pixel će, poput iPhonea, biti dostupan u dve veličine, ali će, za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od Apple uređaja, obe veličine imati identične karakteristike.

"Piksel" takođe ima ugrađen Google asistenta za pretraživanje interneta i negraničeni prostor za čuvanje slika, a brzina punjenja baterije je 15 minuta, što omogućava korišćenje uredjaja punih sedam sati.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl predstavio novi smartfon Piksel

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2016

Američka kompanija Gugl predstavila je danas svoj novi pametni telefon "piksel", prvi smartfon koji je u potpunosti sama konstruisala i koji je postao direktna konkurencija Apple "ajfonu"...Novi uređaj predstavljen je danas u San Francisku i cena osnovnog modela u SAD je 649 dolara, koliko je koštao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.