GSP bez većih problema, na ulici 1.259 vozila

Izvor: Politika, 29.Dec.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP bez većih problema, na ulici 1.259 vozila

BEOGRAD – Gradski menadžer Goran Vesić i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović posetili su tokom jutra operativni centar Gradskog saobraćajnog Beograd i sa rukovodiocima centra nadgledali proces izlaska autobusa javnog prevoza tokom današnjeg jutra, a Vesić je odao priznanje zaposlenima u GSP na odličnoj organizaciji posla u otežanim uslovima.

Kako je saopštila Služba za informisanje Grada Beograda, Vesić je rekao da se jutros na ulicama Beograda nalazi 1.259 vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << od čega 1.035 autobusa, 94 trolejbusa i 130 tramvaja i da su sva vozila uredno izašla na ulice.

Vesić je istakao da je bilo problema na liniji 501 prema Rušnju gde su se dva autobusa poprečila, ali da su izvučeni kamioni „Beograd puta” kao i na liniji 46.

„U ovom trenutku imamo manjih problema na linijama 49 koja je skraćena do Trošarine, 26 koja je skraćena do Braće Jerković i 305 koja je skraćena do crkve u Ritopeku”, kazao je Vesić.

„Pored toga, bilo je manjih problema na linijama 29 i 18. Sve ove probleme rešavamo u hodu i moram da odam priznanje zaposlenima u GSP na odličnoj organizaciji posla u ovim otežanim uslovima”, dodao je Vesić.

Tanjug

-----------------------------------------------

Veliki problemi „Laste“ na Avalskom putu

Sneg koji je preko noći zavejao Avalski put u Ralji zadao je velike probleme vozačima „Laste“ i putnicima koji su više sati kasnili na posao. Oko pola sedam dva autobusa su zaglavila zbog neočišćenog asfalta. 

Tanjug

objavljeno: 29.12.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.