Đoković u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem

Izvor: Politika, 12.Nov.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem

LONDON – Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na završnom mastersu sezone u grupi „Sten Smit” sa Rodžerom Federerom, Tomašem Berdihom i Keijem Nišikorijem, određeno je žrebom večeras u Londonu.

U drugoj grupi „Ilie Nastase” nalaze se Endi Marej, Stan >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Vavrinka i David Ferer.

Po dva najbolja tenisera iz svake grupe unakrsno će se sastati u polufinalu, a titulu i 1.500 ATP bodova brani Đoković.

Na završnom mastersu, koji se u Londonu igra od 15. do 22. novembra, učestvuju po osam najboljih u obe konkurencije (singl i dubl) na osnovu rezultata postignutih u minuloj sezoni.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem

Izvor: Studio B, 12.Nov.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na završnom mastersu sezone u grupi "Sten Smit" sa Rodžerom Federerom, Tomašem Berdihom i Keijem Nišikorijem, određeno je žrebom večeras u Londonu... ..U drugoj grupi "Ilie Nastase" nalaze se Endi Marej, Stan Vavrinka i David Ferer...Po dva najbolja...

Nastavak na Studio B...

GRUPA ‘STEN SMIT’: Đoković sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem

Izvor: HotSport.rs, 13.Nov.2015, 10:00

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na završnom mastersu sezone u grupi “Sten Smit” sa Rodžerom Federerom, Tomašem Berdihom i Keijem Nišikorijem, određeno je žrebom večeras u Londonu.. . U drugoj grupi “Ilie Nastase” nalaze se Endi Marej, Sten Vavrinka i David Ferer.. Po dva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.