Đoković lako protiv Hasea, sledeći je Berdih

Izvor: Politika, 20.Apr.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako protiv Hasea, sledeći je Berdih

MONTE KARLO – Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u polufinale mastersa u Monte Karlu, pošto je savladao Holanđanina Robina Hasea sa 6:4, 6:2.

Đoković je tokom meča koji je 78 minuta imao nekoliko padova u igri, kao što je mini serija od 4:1 do 4:4 u prvom setu ili izgubljen servis gem posle neiskorišćene meč lopte u drugom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Ipak, na kraju je presudio kvalitet i Đoković je došao do treće pobede, u isto toliko međusobnih mečeva sa Haseom.

Srpski teniser u polufinalu će igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha, koji je ranije danas iznenadio Britanca Endija Mareja i slavio sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:3.

Biće to njihov 10. međusobni duel, a trenutni skor je 8:1 za Đokovića. Berdih je dobio samo polufinale Vimbldona 2010. godine.

Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,95 miliona evra.

Tanjug

objavljeno: 20.04.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONTE KARLO: Novak u polufinalu

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2012

Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu pobijedivši u četvrtfinalu Robina Hasea sa 6:4, 6:2. Bio je to treći međusobni duel Srbina i Holanđanina i treća pobjeda najboljeg svjetskog tenisera koji još uvijek nije izgubio ni set od Hasea. Đoković je imao mali pad u prvom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Novak: Sa nebesa deda će me i dalje podžavati

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2012, 01:13

MONTE KARLO- Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Monte Karlu, a posle meča protiv Holanđanina Robina Hasea rekao je da je, posle onoga što mu se desilo, zadovoljan rezultatom, jer je imao dosta problema da zadrži koncentraciju..."Bilo mi je nešto bolje nego...

Nastavak na Glas javnosti...

Vodi Nole

Izvor: RTS, 21.Apr.2012

Nole ekspresno dobija svoje servise. Berdih izgubio treći servis, ali odbah uzvratio brejkom. Trenutno Đoković - Berdih 4:4. Polufinale Monte Karla. Promene rezultata možete pratiti uživo na našem portalu. ..Sudar dvojice tenisera je počeo u 13 i 15. Deseti duel Novaka Đokovića i Tomaša Berdiha...

Nastavak na RTS...

Đoković se plasirao u finale, Zimonjić poražen

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u finale turnira u Monte Karlu pošto je pobedio Čeha Tomaša Berdiha 4:6, 6:3, 6:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.