Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga sledeće godine

Izvor: OkRadio.rs, 24.Nov.2020, 14:15

Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga sledeće godine

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će međustranački dijalog biti nastavljen sledeće godine kada se budu stekli uslovi za to. “Dogovoreno je da se druga faza dijaloga obavi posle izbora sa ciljem da on posluži kao priprema za održavanje sledećih izbora”, rekao je Dačić i ponovio da će izbori biti najkasnije do aprila 2022. godine.   Dačić je dodao da je Skupština imala obavezu da donese rebalans budžeta, da treba da usvoji budžet za sledeću godinu i da on ne vidi raskorak sa predstavnicima Evropskog parlamenta koji kažu da je sledeća godina predviđena za međustranački dijalog.   Dačić je tako odgovorio na...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dačić: Skupština mora da funkcioniše i u vreme korone

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

Predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da parlament mora da funkcioniše i tokom epidemije korone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.