Branislav Trifunović: Samo da sujete ne unište proteste

Izvor: Beta, 15.Mar.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislav Trifunović: Samo da sujete ne unište proteste

Glumac Branislav Trifunović, jedan od organizatora gradjanskih protesta "Jedan od pet miliona", izjavio je da se nada da sujete neće uništiti protest.On je za list Danas rekao da su u Srbiji sujete uništile mnogo promena i da se nada da neće i ovu."Očekujem da se si mi, koji smo valjda na istoj strani, složimo oko bilo čega, pa makar to bio i datum", rekao je Trifunović odgovarajući na pitanje o tome šta očekuje od najavljenog velikog protestnog skupa najavljenog za 13. april u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Branislav Trifunović: Samo da sujete ne unište proteste, Klačar: Organizacija mora biti bolja

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2019

Glumac Branislav Trifunović, jedan od organizatra građanskih protesta "Jedan od pet miliona", izjavio je da se nada da sujete neće uništiti protest...On je za list Danas rekao da su u Srbiji sujete uništile mnogo promena i da se nada da neće i ovu..."Očekujem da se si mi, koji smo valjda na istoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.