Amela Terzić pobedila na Belom krosu u Beogradu

Izvor: Politika, 27.Jan.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić pobedila na Belom krosu u Beogradu

BEOGRAD – Srpska atletičarka Amela Terzić pobedila je na beogradskom Belom krosu na Košutnjaku, dok je u muškoj konkurenciji trijumfovao Barnabaš Bene iz Mađarske.

Na stazoj prekrivenoj snegom učestvovalo je oko 300 sportista iz 10 evropskih zemalja. Beli kros održan je 46. put.

„Staza je jednostavna i lepa, a cela organizacija teče glatko. Ovo je takmičenje sa dugom tradicijom i na odličan način promoviše atletiku i kros. Drago mi je da sam imao priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << upoznam jednu od najtalentovanijih atletičarki Evrope Amelu Terzić”, rekao je delegat Evropske federacije Masimo Manjani.

Terzićeva i Bene su trijumfovali i na subotnjoj Svetosavskoj trci u Valjevu.

Beta

objavljeno: 27/01/2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ameli Terzić 46. Beli kros

Izvor: B92, 27.Jan.2013

Srpska atletičarka Amela Terzić trijumfoala je na 46. izdanju Belog krosa, održanom u Košutnjaku, na kojoj je učestvovalo 300 takmičara iz deset zemalja...U konkurenciji muškaraca, najbolji je bio Barnabaš Bene iz Mađarske...Kros su zvanično otvorili šredsednik organizacionog odbora Zoran...

Nastavak na B92...

Amela Terzić pobedila na Belom krosu u Beogradu

Izvor: Studio B, 27.Jan.2013

Srpska atletičarka Amela Terzić pobedila je na beogradskom Belom krosu na Košutnjaku, dok je u muškoj konkurenciji trijumfovao Barnabaš Bene iz Mađarske. ..Na stazoj prekrivenoj snegom učestvovalo je oko 300 sportista iz 10 evropskih zemalja. Beli kros održan je 46. put.   .."Staza je jednostavna...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.