Кошаркаши Шпаније зауставили Немце, за титулу са Французима

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2022, 07:11

Кошаркаши Шпаније зауставили Немце, за титулу са Французима

Кошаркашка репрезентација Шпаније пласирала се у финале Европског првенства, пошто је вечерас у Берлину савладала домаћина Немачку 96:91 (27:24, 19:27, 19:20, 29:20). Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Sohn У мечу са неколико преокрета Шпанци су до кључне предности дошли почетком псоледње четвртине и успели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је сачувају до краја.
Најефикаснији код Шпаније био је Лорензо Браун са 29 поена, уз шест асистенција, Вили Хернангомез постигао је 16, а његов брат Хуанчо 13 поена.
Код Немаца Денис Шредер убацио је 30, а Франц Вагнер и Андреас Обст по 15 поена.
Шпанија ће у недељу од 20.30 сати играти у финалу са Француском, док ће се Немачка од 17.15 сати за бронзу борити против Пољске.
Zvezda nakon preokreta do prve pobede na pripremama u Turskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Шпаније зауставили Немце, за титулу са Французима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.