Intel se fokusira na IoT i mobilno tržište

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intel se fokusira na IoT i mobilno tržište

Intel je najpoznatiji po njihovim procesorima koji su deo servera i računara, ali ono što je sigurno jeste da se ova kompanija neće zaustaviti samo na tome. Intel se u velikoj meri fokusira na Internet of Things Gateway, a istovremeno obezbeđuje i novi softver kao i veliki broj operativnih sistema za IoT Gateway. Pored toga, ova kompanija želi da zabeleži još veće prisustvo na tržištu mobilnih uređaja, ali je otvorena za dodatno aktiviranje na tržištu nosivih uređaja kao i kreiranje novih hardverskih platformi za sledeću generaciju nosivih uređaja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Gigabyte GB-BXBT-3825 IoT gateway

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2015

Kompanija Gigaybyte želi da evoluira u hardversku kompaniju koja je poznata po tome što podržava Internet of Things pri čemu je ova kompanija predstavila svoj GB-BXBT-3825 IoT gateway. Gateway je dizajniran da obezbedi konektivnost između starijih uređaja i inteligentnih IoT infrastruktura. Novi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.