Intel prikazao octa-core Core i7 extreme, potvrdio Iris Pro grafiku u dolazećem Broadwellu

Izvor: HwGurus.com, 22.Mar.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intel prikazao octa-core Core i7 extreme, potvrdio Iris Pro grafiku u dolazećem Broadwellu

Na GDC-u (Game Developers Conference), koji se trenutno održava u San Francisku, Intel je prikazao svoj najnoviji čipset - Core i7 Extreme Edition iliti Devil’s Canyon. U pitanju je osmojezgarni, 16-thread procesor s otključanim jezgrima, podrškom za DDR4 memoriju i boljim termalnim interfejsom.  

Nastavak na HwGurus.com...






Povezane vesti

Haswell E i Devil’s Canyon procesori

Izvor: ITsvet.com, 22.Mar.2014

Intel je iskoristio Game Developers konferenciju koja se održava u San Francisku da predstavi tehnologije male snage kao i neke vrhunske desktop čipove. Pored brojnih nastupajućih procesora od Anniversary Edition Pentium procesora do 8-core Haswell-E modela, Intel je takođe najavio novu tehnologiju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HwGurus.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HwGurus.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.