Direktor Intela podneo ostavku zbog veze sa zaposlenom

Izvor: B92, 21.Jun.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Intela podneo ostavku zbog veze sa zaposlenom

Izvršni direktor američkog Intela Brajan Krzanič podneo je ostavku pošto je internom istragom utvrđeno da je imao intimnu vezu sa jednom zaposlenom.

Time je prekršio politiku kompanije.

"Tekuća istraga internnog i eksternog saveta je potvdila kršenje Intelove politike zabrane intimiziranja koja važi za sve menadžere", navodi se u saopštenju kompanije.

Upravni odbor je aktuelnog finansijskog direktora Roberta Svona imenovao za privremenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvršnog direktora, prenosi Rojters.

Krzanič je prekršio politiku kompanije po kojoj ne sme biti u intimnoj vezi sa zaposlenima koji njemu direktno odgovaraju, kažu izvori upoznati sa situacijom za Si-En-Bi-Si.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.