Pretnje smrću redakciji portala Insajder.net

Izvor: B92, 21.Mar.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje smrću redakciji portala Insajder.net

Redakcija portala Insajder.net u proteklih nedelju dana dobila je više pretnji smrću.

Pretnje smrću upućene su saradnicima ovog portala, kao i Brankici Stanković, odgovornoj urednici Insajder.neta, i Veranu Matiću, glavnom i odgovornom uredniku Informativnog programa B92.

Pretnje su prijavljene nadležnom tužilaštvu, a Brankica Stanković, Veran Matić, Irena Stević, novinarka Insajder.neta, i Miodrag Čvorović, direktor i producent Insajder produkcije, danas su dali izjave povodom podnete krivične prijave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Insajder i Veran Matić dobijali pretnje smrću

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2016

Redakcija portala Insajder proteklih nedelju dana dobila je više pretnji smrću, koje su prijavljene nadležnom tužilaštvu, saopštila je redakcija...Na adresu internet portala Insajder.net u proteklih nedelju dana stiglo je više pretnji smrću saradnicima ovog portala, kao i direktne pretnje Brankici...

Nastavak na Radio 021...

LDP: Ko novinarima preti smrću?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2016

Liberalno demokratska partija zahteva da nadležni organi u najskorijem roku ispitaju ko je slao pretnje smrću ekipi portala "Insajder", na čelu sa Brankicom Stanković, kao i glavnom i odgovornom uredniku Informativnog programa TV B92 Veranu Matiću, i da što pre procesuiraju odgovorne...Očigledno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.