Od sada na sajtu N1 direktan link na Insajder.net

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sada na sajtu N1 direktan link na Insajder.net

Posle dvogodišnje uspešne saradnje Televizije N1 i Produkcije Insajder, od danas će i na sajtu N1 posebno mesto imati direktan link na Insajder.net.

Istovremeno, Insajder.net od danas menja koncept tako što će glavno mesto na sajtu zauzimati istraživačke priče, po kojima je Insajder i postao poznat i koje se i danas najviše čitaju i citiraju. Zato će od danas na Insajder.net dnevne teme biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << razdvojene od istraživačkih.

Pored rubrike u kojoj se tematski obrađuju aktuelni događaji, u posebnoj rubrici moći da čitate sveobuhvatne istraživačke teme u kojima se novinari Insajdera bave sistemskim problemima i otkrivaju zloupotrebe, a koje su do sada bile povod za brojne reakcije nadležnih državnih institucija.

Novu rubriku "u fokusu" činiće tri posebna segmenta - najvažnije aktuelne teme, najvažnije vesti u jasnom kontekstu i, kao potpuno novi segment, Insajder pitanje dana.

Pored serijala i emisija, najgledaniji video prilozi su oni u kojima novinari Insajdera traže odgovore od nadležnih predstavnika vlasti.

Nova rubrika - pitanje dana - donosi kratak opis teme, objašnjenje zašto je tema u interesu javnosti, uz ključno pitanje na koje će novinari Insajdera pokušavati da dobiju odgovore.

Novinari Insajdera su u istraživanjima od 2004. do danas prikupili i objavili hiljade dokaza, svedočenja, argumenata o propustima sistema i zloupotrebama, a kroz novu rubriku će nastaviti da insistiraju na tome da važne teme i otvorena pitanja ne padnu u zaborav.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.