Insajder bez ograničenja na letnjoj pauzi

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Insajder bez ograničenja" na letnjoj pauzi

Emisije produkcijske grupe Insajder i radija Slobodna Evropa "Insajder bez ograničenja" odlazi na letnju pauzu a novu epizodu emitovaćemo 12. septembra.

Od 3. maja svakog utorka smo emitovali po jednu epizodu emisije a ukoliko ste propustili neku, možete ih pogledati na našem sajtu.

Prva epizoda bila je posvećena otvaranju novih fabrika i radnih mesta, stranim investicijama i potrazi za odgovorom ko ulaže više? Srbija iz budzeta ili strane kompanije? >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Celu epizodu možete videti na ovom linku.

Druga epizoda je bila o rušenju u Savamali i odgovarala je na pitanje: Da li Beogradom vladaju bande s fantomkama ili država bez rešenja ruši tuđe vlasništvo? I tu emisiju možete videti na našem sajtu.

Naredna epizoda bila je posvećana poslovanju Fijata.

"Jači od države" bio je naslov četvrte epizode posvećene huliganima.

Peta epizoda bila je posvećena kampanjama pokrenutim na osnovu tvrdnji Milorada Ulemeka Legije.

Naredna epitzoda bila je o tome koliko je Srbija do sada dala subvencija stranim investitorima i kakav je njihov efekat

Poslovanje Jure bilo je tema sedme epizode.

Sledeća tema bila jeo navijačima.

Deveta epizoda bila je posvećena istrazi ubistva novinara Milana Pantića.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.