Insajder: Uhapšeni specijalac u Beogradu u januaru tri puta

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: Uhapšeni specijalac u Beogradu u januaru tri puta

Američki specijalac, nekadašnji pripadnik elitne jedinice Foke, koji je nedavno uhapšen u Beogradu, nije prvi put boravio u Srbiji u februaru kada je i uhapšen, piše Insajder.

Uhapšeni specijalac Danijel Kolbert u Beogradu je, prema istraživanju Insajdera, boravio najmanje tri puta i tokom januara ove godine.

Podsetimo, prema istraživanju Insajdera koje je objavljeno u petak uveče moglo je da se zaključi, na osnovu analize dostupnih informacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je Danijel Kolbert zaposlen u firmi bivšeg savetnika Bila Klintona Rejven militari. Zvanične potvrde o tome još nema.

Međutim, fotografija uhapšenog je, kako navodi Insajder, objavljena u subotu na RTV Pink, čime je, kako navode, "praktično potvrđeno da je tačan zaključak redakcije Insajdera o njegovom identitetu i vezi sa firmom Rejven militari". Fotografija, kako prenosi Insajder, potvrđuje da se radi o istom čoveku za kog su novinari te redakcije, tokom istraživanja, utvrdili da se nalazi na sajtu firme Rejven militari u Americi.

Insajder piše o poslovnim vezama suvlasnika te firme u Srbiji i Crnoj Gori, kao i da one, kako navode, pokazuju da "hapšenje Kolberta povezano sa poslovima na Balkanu". Detaljnije o tome čitajte na Insajder.net.

Insajder podseća da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio pre četiri dana da je u štek-stanu u Beogradu uhapšen Korbet D, bivši marinac i da je kod njega pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem.

"Policija je imala informacije o ovom licu koje je kod sebe imalo oružje sa izbrisanim brojem. To govori da je očigledno da se nešto dešavalo, ali više informacija ne mogu da iznosim", rekao je tada Stefanović i to je bila jedina izjava s tim u vezi srpskih zvaničnika.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SPREMAO UBISTVO? Bivši američki marinac koji je naoružan uhapšen u štek stanu u Beogradu je saradnik Klintonovog asistenta

Izvor: Blic, 11.Feb.2018

Američki državljanin koji je pre nekoliko dana uhapšen u Beogradu je Danijel Korbet, bivši američki marinac, pripadnik elitne jedinice "Foke", zaposlen u firmi "Rejven militari", čiji je suvlasnik Džej Futlik, nekadašnji specijalni asistent Bila Klintona, piše „Insajder“...„Insajder“...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.