Izvor: JUGpress.com, 25.Maj.2022, 22:28

Bez reakcija na nove pretnje

BEOGRAD

Portal Insajder objavio je danas da niko od nadležnih nije reagovao na skandiranje poruke zastrašivanja protiv glavne i odgovorne urednice televizije Insajder Brankice Stanković, koje se pre tri dana dogodilo na košarkaškoj utakmici između Partizana i Budućnosti.

“Iako se događaj odigrao pred punom halom i bio je prenošen na televiziji, do danas niko od nadležnih nije reagovao”, navodi se na portalu Insajder.

Ocenjuje se da je “vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prošlo, ali da su neke stvari ostale nepromenjene” i podseća da je zbog eksplicitnih pretnji koje su joj upućene pre 13 godina, Staković živela pod policijskim obezbeđenjem.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.