“Batagon” stoji iza donacije brašna Srpskoj

Izvor: Capital.ba, 02.Apr.2020, 14:26

“Batagon” stoji iza donacije brašna Srpskoj

BANJALUKA – Kompanija “Fidelinka Batagon” doniraće Republici Srpskoj i srpskim opštinama u Federaciji BiH 75 tona brašna koje je Vlada RS tražila kao interventnu pomoć. “Batagon“ je iz svoje fabrike “Dahlia” Zemun već donirao 50.000 jedinica sredstava za dezinfekciju, a na molbu nadležnih institucija ustupio i  hotel na Jahorini “Bat Bistrica” za karantin zaraženih virusom Covid-19, prenosi portal Insajder.in Kako je portal CAPITAL ranije pisao Batagon je hotel >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Bistricu kupio za oko šest miliona maraka kako bi ispunio uslove za preuzimanje Fabrike glinice “Birač” i “Alumine”. Uslove koje je propisala Vlada Republike Srpske išli su u korist Batagona, koji je i dobio ugovor, ali ga nije ispunio, te je u julu prošle godine objavljeno da je raskinut. Nedavno je objelodanjeno da je skopljen finalni dogovor oko „Alumine“ sa jednom američko-kanadskom kompanijom, ali po svemu sudeći drugi igrači se ne predaju i za njih priča oko Fabrike glinice „Birač“ još nije završena. CAPITAL: D.T. Чланак “Batagon” stoji iza donacije brašna Srpskoj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Vlada RS tjera investitore od kupovine 300 miliona vrijednih obveznica 

Izvor: Capital.ba, 02.Apr.2020

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske bez objašnjenja ukinula je valutnu klauzulu koju je prvobitno propisala za obveznice čijom prodajom na Banjalučkoj berzi planira da se zaduži 300 miliona maraka, što predstavlja rizik i odbija investitore u državne hartije od vrijednosti, saznaje portal CAPITAL. Vlada...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.