Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelić: Bespravna gradnja na Kopaoniku šamar za sve građane

Novinarka Insajdera Bojana Anđelić je, govoreći o njihovoj novoj emisiji "Vrh bezakonja" o bespravno izgrađenom objekatu na Pančićevom vrhu koja će biti emitovana u 21h na N1, rekla da je u pitanju "šamar" svim građanima Srbije.

Izvor: N1

Gostujući u Novom danu ona je naglasila da se taj objekat nalazi u zaštićenoj zonu gde je vojska morala da da saglasnost a da nju niko ništa nije pitao.

Nije reč o običnom, bespravnom objektu što je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ministar odbrane Aleksandar Vulin pokušao da kaže jer u ovom slučaju imamo niz institucija koje nisu reagovali, kaže onai dodaje da su prekršeni svi zakoni koji se odnose na gradnju.

Anđelić podseća i da se u jednom momentu pojavio antidatirani dokument koji je odložio rušenje tog objekta a kojim je investitorki omogućemo da tuži državu.

Nova emisija Insajdera "Vrh bezakonja" biće emitovana u utorak, od 21h na N1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.