ZENICA: Tinejdžer silovao djevojčicu (11) u liftu!

Izvor: JavneVesti.com, 13.Feb.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZENICA: Tinejdžer silovao djevojčicu (11) u liftu!

Djevojčica je napadnuta kada se vraćala iz škole, a ubrzo nakon zlostavljanja je operisana zbog zadobijenih povreda u predjelu genitalija. Policija traga za počiniocem zločina.

U zeničkom naselju Lonđa je jučer oko 17:30 silovana 11-godišnja djevojčica, kako je potvrdio portparol Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, Sanjin Kulenović.
Prema riječima Kulenovića, djevojčica je nakon ovog incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << prevezena u Kantonalnu bolnicu u Zenici, a uviđaj su obavili dežurni tužilac i pripadnici MUP-a ZDK.
Kulenović nije mogao da da više informacija o počinitelju, ali nezvanično se spominje da je za silovanje osumnjičen 18-godišnji mladić od ranije poznat policiji. On je djevojčicu koja se vraćala iz škole silovao u liftu zgrade u kojoj stanuje.
U Kantonalnoj bolnici Zenica rečeno je da je djevojčica zadobila povrede u predjelu genitalija i da je operisana. Smještena je na odjeljenju Dječije hirurgije i njeno zdravstveno stanje je stabilno.
 
(Klix.ba)

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Silovana 11-godišnja devojčica u liftu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2014

Jedanaestogodišnja devojčica silovana je u zeničkom naselju Lonđa, potvrdio je portparol Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona Sanjin Kulenović. Policija je uhapsila 18-godišnjeg B. T. zbog sumnje da je silovao devojčicu..Posle završetka kriminalstičke obrade uhapšeni B.T. će uz policijski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.