VIDEO: Pevačica se rasplakala kad je opisivala kako ju je napao Rasel Krou

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pevačica se rasplakala kad je opisivala kako ju je napao Rasel Krou

Reperka Azilija Benks progovorila je o incidentu u kojem ju je, po njenim rečima, napao slavni glumac Rasel Krou.

Podsetimo, Azilija Benks je izjavila da je na glumčevu žurku došla na poziv jednog od članova Vu tang klana.

- Zabava je tekla normalno sve do trenutka dok me Rasel nije isporovocirao. Rekao je "Šta radiš ovde? Nisi ostvarila ništa". Istakao je da su prisutni mahom belci i ostvarene holivudske face. Rekla sam mu da je nebitan, kao i da niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sada ne priča o njemu i da treba da ućuti. Svi u prostoriji su bili šokirani - izjavila je Azilija.

Jedan od gostiju tvrdio je da je Benksova pretila da će u lokalu šikljati krv kao u filmovima Kventina Tarantina, ona to negira i tvrdi da je samo htela da uzvrati napad devojci koja ju je vređala.

- Htela sam da joj priđem, a Rasel Krou mi je rekao, "Kreni ka njoj i na...aćeš. Zatim me je stegao oko vrata, izbacio iz lokala i nazvao me "crnčugom"... - rekla je Azilija i zaplakala.

- Boli me to što svi misle da potenciram tu priču samo da bih skrenula pažnju na sebe. Ko to je..no radi? Ja sam ponižena. Pitala sam da dobijem snimak, da bih dokazala napad, ali su mi rekli da ne postoji. Pa čekaj, kakav je to klub bez kamera? - završila je vidno uznemirena Benksova.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.