Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRA PORED TERENA: Umalo tuča Klopa i Murinja (VIDEO)

Ovakve scene nisu neočekivane kada je u pitanju veliki derbi Engleske.
Ono što su Firmino i Herera započeli na terenu, nastavili su treneri Mančestera i Liverpula u delu predviđenom za njih.
Da se igrom slučaja četvrti sudija sa tablom u ruci nije našao blizu Klopa, sasvim sigurno bi strateg Liverpula nasrnuo na svog kolegu.
Nemac je uz mahanje rukama krenuo ka Murinju koji nije želeo, za divno čudo, da učestvuje u tom “ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << incidentu” već je samo želeo da smiri situaciju.
Ubrzo je dotrčao i Srbin Željko Buvač, pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je uspeo da umiri njegov uzavreli temperament.
(Izvor: YouTube/Valhalla)
The post VATRA PORED TERENA: Umalo tuča Klopa i Murinja (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.