Ubijena Palestinka nakon napada na izraelske trupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 13:45

Ubijena Palestinka nakon napada na izraelske trupe

Izraelske trupe pucale su danas na palestinskog vozača automobila koji je pokušao da se zakuca u vojnike na Zapadnoj obali, a zatim mahao nožem, saopštila je izraelska vojska.

Navodi se da je Palestinka "pokušala da se zabije u određeni broj vojnika Izraelskih odbrambenih snaga u blizini palestinskog sela Hizma", severoistočno od Jerusalima, prenosi agencija Rojters.

Palestinsko ministarstvo zdravlja je saopštilo da je reč o ženi koja je preminula od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povreda. Nije bilo reči o izraelskim žrtvama.

Incident dolazi u uslovima porasta tenzija u Izraelu, a nakon što je jučerašnji jevrejski nacionalistički marš u Jerusalimu podstakao lansiranje "zapaljivih balona" preko granice Gaze i odmazdu izraelskih vazdušnih snaga.

Rojters navodi da je poslednjih nedelja zabelžen porast nasilnih incidenata na Zapadnoj obali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI INCIDENT Palestinka pokušala automobilom da udari vojnike, pa nasrnula nožem, oni otvorili vatru i UPUCALI JE

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Nakon vazdušnih napada izraelske strane na jedinice Hamasa u Pojasu Gaze, jutros je u Izaelu zabeležen novi incident.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.