Izvor: Medijski istraživački centar, 16.Jan.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tuči u Nišu povređen makedonski državljanin

Jedan makedonski državljanin povređen je noćas u tuči u centru grada ali se ne radi o navijaču makedonske reprezentacije koja učestvuje na evropskom prvenstvu u rukometu u Nišu.
'Jedna osoba je u tuči zadobila lakše telesne povrede, ali se ne radi o makedonskom navijaču. On nije imao obeležja navijača makedonske reprezentacije', rekla je portparol niške policije Lidija Pavlović.
Incident se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << noćas oko jedan sat nakon ponoći u blizini Tržnog centra Kalča u centru grada.
U Nišu boravi nekoliko hiljada navijača Makedonije koji su sinoć u hali Čair bodrili reprezentaciju. Za makedonske navijače obezbeđen je prostor u takozvanoj fan zoni u menzi tehničkih fakulteta.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.