U eksploziji gejzira poginula devojčica, dečak nestao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji gejzira poginula devojčica, dečak nestao

U iznenadnoj erupciji gejzira u prirodnom rezervatu Malakube na jugu Sicilije, poginula je danas sedmogodišnja devojčica, dok je njen brat, koji je proslavljao deveti rođendan, nestao.

Dečak i devojčica obilazili su rezervat severno od mesta Agridžento, kada ih je, posle iznenadne erupcije gejzira, zartpao mulj.

Nedugo posle incidenta, u kojem je otac, koji radi kao policajac, povređen, pronađeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telo devojčice, dok se za dečakom još traga.

U rezervatu Makalube nalazi se mnoštvo malih blatnih gejzira, koji se s vremena na vreme aktiviraju.

Deo rezervata bio je u avgusti zatvoren, zbog intenzivne podzemne aktivnosti, prenele su agencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sicilija, devojčica stradala od gejzera

Izvor: RTS, 27.Sep.2014

U erupciji gejzera u rezervatu prirode Malakube na jugu Sicilije, poginula je sedmogodišnja devojčica, dok je njen brat, koji je proslavljao deveti rođendan, nestao...Dečak i devojčica obilazili su rezervat severno od mesta Agridžento, kada ih je, posle iznenadne erupcije gejzera, zartpao mulj...Nedugo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.