Tuča taksiste i komunalnog policajca na aerodromu

Izvor: OkRadio.rs, 30.Maj.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča taksiste i komunalnog policajca na aerodromu

Beograd -- Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dogodio se incident, kada je došlo do fizičkog obračuna pripadnika Komunalne policije i nelegalnog taksiste. Kako je Blicu rečeno iz Komunalne policije, incident se dogodio u utorak, u prepodnevnim časovima. "Danas u prepodnevnim časovima na Aerodromu 'Nikola Tesla' dogodio se incident u kojem je jedan komunalni policajac zadobio telesne povrede od strane nelegalnog taksiste. Naime, J. Š. koji je od ranije poznat Komunalnoj policiji po velikom broju prekršaja (od 2015. godine do danas sankcionisan tačno 122 puta), pokušao je da preuzme stranku koja se u tom momentu nalazila na glavnom terminalu aerodroma.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident na aerodromu: Potukli se komunalni policajac i taksista

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dogodio se incident, kada je došlo do fizičkog obračuna između pripadnika Komunalne policije i nelegalnog taksiste...Kako je Blicu rečeno iz Komunalne policije, incident se dogodio danas, u prepodnevnim časovima...- Danas u prepodnevnim časovima na Aerodromu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.