Tragedija - izgoreo šleper sa superautomobilima

Izvor: B92, 31.Maj.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija - izgoreo šleper sa superautomobilima

Na jednom putu na Tajlandu dogodio se incident, koji je prošao bez ljudskih žrtava ili bilo kakvih povreda, ali koji može da se lako svrsta među tragedije ako pitate ljubitelje automobila - šleper sa nekoliko "superautomobila" je izgoreo, a sa njim i nekoliko miliona evra vredna vozila.

Do požara na šleperu je došlo u jednoj provinciji u blizini Bangkoka, a teška oštećenja pretrpeli su Ferrari F430 (verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Scuderia), BMW X6 (najverovatnije sa oznakom M), Lamborghini Murcielago i Bentley Continental Flying Spur.

"Preživeli" su još jedan Bentley i jedan Mercedes, ali je šteta procenjena na 3,3 miliona dolara, kada se uračuna i carina koja važi u toj zemlji - 200 odsto.

Policija još nije objavila detalje o ovom incidentu, a mediji prenose da je vozač šlepera na saslušanju.


Pogledaj vesti o: Incident,   Lamborghini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tragedija za automobilizam: Izgorela vozila u vrednosti od 3 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: Svet, 01.Jun.2013, 13:34

Na jednom putu na Tajlandu dogodio se incident, koji je prošao bez ljudskih žrtava, ali koji može da se svrsta među tragedije ako pitate ljubitelje automobila – šleper sa nekoliko “superautomobila” je izgoreo. Do požara na šleperu je došlo u jednoj provinciji u blizini Bangkoka, a teška...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.