TRAGEDIJA NA MILJAKOVCU: Muškarac stradao u krvavom obračunu noževima, pao sa mosta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA MILJAKOVCU: Muškarac stradao u krvavom obračunu noževima, pao sa mosta

U tuči koja se dogodila večeras oko 22 časa u Vareškoj ulici kod broja 4 u naselju Miljakovac, stradao je muškarac.

U sukobu su učestvovala petorica muškaraca koji žive u obližnjim barakama u okviru romskog naselja. Navodno, korišćeni su noževi, navode nezvaničim izvori.

Policija je brzo stigla na mesto incidenta i ispitala svedoke kako bi utvrdila okolnosti ovog događaja. Kako se mogli čuti u Vareškoj ulici, trojica momaka su pojurila za dvojicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle čega je jedan od njih zadobio udarac od kog je pao sa mostića.

Osim policije, na terenu su večeras bile ekipe Hitne pomoći ali i pripadnici Vatrogasne brigade koji pomogli policajcima da lakše pristupe prostoru ispod mosta, gde je bio stradali.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2020

Petorica muškaraca učestvovala su u sukobu u Vareškoj ulici, posle čega je jedan od njih zadobio udarac od kog je pao sa mostića i stradao, javlja Blic. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F. H. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.