Svi ćemo umreti: Neobičan incident u avionu prestravio putnike

Izvor: B92, 24.Nov.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi ćemo umreti": Neobičan incident u avionu prestravio putnike

Oni koji se plaše aviona sigurno ne vole da sede pored prozora. Onda zamislite kako je bilo čoveku koji je em seo do prozora, em video da taj prozor ne dihtuje kako treba.

Incident se dogodio na jedom letu u Čileu prošle nedelje, a putnik koji je sedeo do prozora postavio je video na Imgur i napisao – “Da li treba da budem zabrinut?“.

Mnogi su podigli frku govoreći da bi odmah po sletanju, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do toga dođe, trebalo da pozove policiju i tuži avio-kompaniju za ugrožavanje ljudskih života jer će kabina izgubiti pritisak i „svi će umreti“. Putnicima u avionu takođe nije bilo svejedno do kraja leta u iščekivanju onoga što bi moglo da se desi.

Oni stručniji su pak, razmišljali hladne glave. Pilot Patrik Smit ističe za „Dejli mejl“ da nema razloga za brigu, kao i da je u pitanju kozmetika, a ne funkcionalnost prozora.

“Slažem se da izgleda sramotno i neprofesionalno, ali ne postoji rizik po bezbednost putnika“, kaže on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski bombarderi Tu-22M3 uništili objekte Islamske države

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017

Oni koji se plaše aviona sigurno ne vole da sede pored prozora. Onda zamislite kako je bilo čoveku koji je em seo do prozora, em video da taj prozor ne dihtuje kako treba...Šest bombardera Tu-22M3, koji su poleteli s aerodroma u Rusiji, bombardovalo je objekte terorističke organizacije Islamske države...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.