Sudija upao u kabinet ministarke

Izvor: B92, 17.Dec.2009, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija upao u kabinet ministarke

Beograd -- U kabinet ministarke pravde Snežane Malović nakon sednice Visokog saveta sudstva o opštem izboru upao je sudija Vrhovnog suda koji nije reizabran, saznaje Blic.

Incident se dogodio u sredu, a izvor lista iz vrha srpskog pravosuđa kazao je da je sudija u kabinet ministarke ušao bez najave prošavši pored sekretarice koja nije stigla da reaguje. Nakon tih događaja pojačano je obezbeđenje ministarki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malović, koja je potvrdila da je bilo pritisaka i pretnji, ali da one nisu uticale na donošenje konačnih odluka.

"Ministarka je bila sama u kabinetu, a on je ljutito zamerao i prebacivao joj što nije reizabran. Iz advokatskih krugova bilo je sličnih poziva, ali tu su upućene uvrede i pretnje ministarki. Ti krugovi su se žestoko zalagali za neke sudije", kazao je izvor lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.