Špirić: Cilj skupštine naroda izazivanje incidenta

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špirić: Cilj skupštine naroda izazivanje incidenta

Potpredsednik SNSD Nikola Špirić izjavio je danas da je stvarni cilj održavanja takozvane skupštine naroda pokušaj opozicije da na sve načine izazove incidente u Republici Srpskoj i reakcije organa za sprovođenje zakona.

- Zato su dnevni red iz Narodne skupštine RS preselili u neke druge sale - rekao je Špirić, ističući da opoziciji treba da bude jasno da nema većinu gde god zasedala i da uzalud svoje autističke sednice naziva narodnim.

Špirić, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dodao je da je opozicija okrenula leđa svome narodu i da će joj to narod istom merom vratiti na izborima oktobra 2018. godine.

Prema njegovim rečima, istorija će opoziciju pamtiti po neviđenoj količini mržnje prema institucijama i najistaknutijim pojedincima Republike Srpske, te dosad neviđenoj servilnosti prema političkom Sarajevu.

- Ostanimo pribrani na sve provokacije, čvrsto vezani za ideale naše stradale braće, a to je jedino i samo Republika Srpska - poručio je Špirić.

U Banjaluci bi večeras trebalo da bude održana prva "skupština naroda" u organizaciji opozicionih stranaka u Republici Srpskoj.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.