Šef obezbeđenja zaboravio bombu i preuzeo odgovornost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef obezbeđenja zaboravio bombu i preuzeo odgovornost

Direktor firme za obezbeđenje Kris Rid priznao je da je ostavio bombu na Old Trafordu posle vežbi i preuzeo punu odgovornost za incident uoči utakmice između Mančester Junajteda i Bornmuta u Premijer ligi.

Firma "Security Sear Management & Solutions Ltd" je četiri dana pre utakmice odradila 14 vežbi protiv terorističkih napada, ali je šef Rid jednu bombu zaboravio u toaletu stadiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Bomba je potpuno uništena, ali preuzimam punu odgovornost jer sam ostavio bombu. Sličnu bombu imao sam u torbi i mislio sam da je poneo. Napravio sam veliku, baš veliku, grešku", rekao je Rid, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Redarska služba otkrila je bombu uoči utakmice u nedelju dok su fudbaleri bili na zagrevanju, stadion kapaciteta više od 75.000 mesta momentalno je evakuisan, a utakmica odložena.

Specijalne jedinice za demontiranje bombi izvele su kontrolisanu eksploziju i otklonile opasnost.

Utakmica poslednjeg kola Premijer lige između Mančester Junajteda i Bornmuta igra se večeras od 21 sat na Old Trafordu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mančester: Šef obezbeđenja zaboravio bombu i preuzeo odgovornost!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2016

Direktor firme za obezbeđenje Kris Rid priznao je da je ostavio bombu na Old Trafordu posle vežbi i preuzeo punu odgovornost za incident uoči utakmice između Mančester Junajteda i Bornmuta u Premijer ligi...Firma "Security Searć Management & Solutions Ltd" je četiri dana pre utakmice odradila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.