Sautempton suspendovao Osvalda zbog sukoba sa Fonteom

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautempton suspendovao Osvalda zbog sukoba sa Fonteom

Uprava fudbalskog kluba Sautempton odlučila je da kazni fudbalera, Italijana Danija Osvalda na dve nedelje zabrane igranja, zbog incidenta u kom je učestvovao na treningu.

"Preduzeli smo odgovarajuće mere u ovom slučaju, Osvaldo će snositi posledice, jer takvo ponašanje ne očekujemo ni od jednog našeg igrača", navodi se u klupskom saopštenju.

Iako u klubu nisu želeli da otkriju detalje sukoba, ostrvski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji navode da se Osvaldo sukobio sa saigračem Hozeom Fonteom.

Osvaldo koji je u Sautempton došao iz Rome, potukao se sa Fonteom na treningu zbog pregrube igre, odnosno faula koji je Fonte načinio nad njim.

Zbog ove kazne Osvaldo će propustiti utakmicu FA kupa sa Jovilom, ali i dve utakmice Premijer lige, sa Arsenalom i Fulamom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sautempton suspendovao Osvalda zbog sukoba sa Fonteom

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Uprava fudbalskog kluba Sautempton odlučila je da kazni fudbalera, Italijana Danija Osvalda na dve nedelje zabrane igranja, zbog incidenta u kom je učestvovao na treningu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.