SMEŠNO: UEFA kaznila Dinamo iz Zagreba

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 09:09

SMEŠNO: UEFA kaznila Dinamo iz Zagreba

Sve zbog incidenta u Atini kada je ubijen navijač AEK-a.

Zagrebački Dinamo eliminisan je u kvalifikacijama za Ligu šampiona pošto je sinoć odigrao 2:2 u Atini sa AEK-om, primivši gol praktično u poslednjim trenucima meča. To ipak, nije jedina loša vest za hrvatski klub koji će takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu Evrope u kojem će igrati protiv Sparte iz Prage.

Evropska fudbalska federacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (UEFA) kaznila je Dinamo zbog incidenata u Atini kada je ubijen jedan navijač AEK-a, pa Modri do kraja sezone neće moći da vode navijače na gostovanja u evropskim utakmicama. UEFA je dodala da će Dinamo morati da uradi sve što je u njegovoj moći da ne dozvoli svojim navijačima da putuju na gostujuće utakmice, dok će na ''Maksimiru'' morati da preduzme sve mere kada budu dolazili gostujući navijači.

 - Prema proceni UEFA, sve utakmice u kojima učestvuju gostujući navijači Dinama smatraju se visokorizičnim, a to je nažalost potvrđeno težinom incidenata zbog prisutnosti navijača Dinamo u Atini, uprkos odluci da im se ne prodaju karte za dotičnu utakmicu. To je takođe istaknuto u izveštaju koje sadrži informacije o incidentima koje su grčke vlasti dostavile - stoji u saopštenju UEFA.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA: Dinamo u gostima bez navijača do kraja sezone u evropskim takmičenjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2023

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Dinamo iz Zagreba zabranom organizovanog vođenja navijača do kraja sezone u evropskim takmičenjima zbog incidenata i tuče sa pristalicama AEK-a u Atini u noći između sedmog i osmog avgusta, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Navijačima zagrebačkog Dinama zabranjen odlazak na gostujuće utakmice u Evropi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2023

Krovna evropska fudbalska organizacija UEFA je zabranila dolazak navijačima Dinama iz Zagreba na sve gostujuće utakmice u evropskim klupskim takmičenjima, nakon što je 8. avgusta grčki navijač ubijen u sukobima u Atini. Odluka je objavljena 20. avgusta, nekoliko sati nakon što je hrvatski tim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.